Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní závod Pelhřimov 2.11.2013

Pelhřimov pořádal malý Podzimní závod chlapců a děvčat ve dvojboji a také závod o nejrychlejšího běžce v kategoriích žákyň.

Tentokrát se v Pelhřimova objevilo 30 závodníků a mezi nimi byli i chlapci z Pelhřimova , kteří již závodili minulý rok, ale  jiní se závodů zúčastnili vůbec poprvé. Někteří chlapci z našeho oddlu neměli tolik času na přípravu, ale i přesto se závodníkům závod povedl. V kategorii 2004-05 se na 2.místě umístil Kvapil Jakub, 3.místo obsadil  Konvalinka Mikuláš a 4.místo si odnesl Straka Roman.

V kategorii ročniků 2006-7 se na poměrně úspěšném  8.místě umístil Kölbl Adam, hned za ním na 9.pozici Holeček Mikuláš, ostatní chlapci se umístili až v druhé desítce a to 14.místo Mazáč Matěj, 15.místo Šimek Adam , 16.místo Straka Michal a 19.místo Javorský Tomáš.

  Kategorie žákyň se zúčastnilo kolem 40 závodnic a závodili v pěti kategoriích. V Nejmladší kategorii 2008 jsme měli zastoupení dvěma závodnicemi  Hejdovou Terezou a Havelkovou Elen. Tereza závodila vůbec poprvé a skončila na 11.místě a 12.místo obsadila Havelková Elen, která zacvičila pouze kladinu a po zranění nenastoupila na prostná.

 V kategorii  Nejmladší žákyně ročník 2007 si stříbrnou medaili pověsila na krk Hájková Kristýna, která šla celým závodem bez chybičky. Nováčci Nacházelová Nela  předvedla výkony hodné 5.místa, 6.místo obsadila Šimanová Eliška a 7.příčku obsadila Kmochová Emma.

Kategorii 2006 zastupovalo  trio závodnic z nichž nejlépe si vedla na Zaňáková Ivaně, která obsadila 10. místo, o dvě příčky za ní  12.místo se povedlo obsadit Stašákové Tereze a na 16.místě skončila Havelková Ema.

Také v dalších kategoriích se nám dařilo a to v kategorii 2005, kde si poprvé odnesla cenný kov a to bronzový  Tomšů kateřina a 7.místo obsadila Švecová Eliška.

Také v nejstarší kategorii žákyň se výborně vedlo Zlatce Vratišovské, poprvé předvedla bezchybně salto z kladiny a taktéž závěrečné salto na prostných bylo velice povedené. Skončila na druhém místě za Chmelovou Karolínou z Brna.

Děvčata čeká před Krajským přeborem ve Veselí nad Lužnicí, ještě jeden prověrkový závod a to 9.11. Liga v Jindřichově Hradci.

 

KOMPLETNÍ VYSLEDKY ZDE: VÝSLEDKY-Podzimní závod 2.11.2013-ŽÁCI.xls

                                                     VÝSLEDKY-Podzimní závod 2.11.2013-ŽÁKYNĚ.xls

 

 

Náhledy fotografií ze složky Podzimní závod Pelhřimov 2.11.2013

 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2023 >>