Jdi na obsah Jdi na menu
 


PODZIMNÍ ZÁVOD

V sobotu 27.10.2012 se v pelhřimovské hale konal  “Podzimní závod“.

Tato akce byla vůbec první prověrkou oddílu SG Pelhřimov v podzimní části sezóny. Závodu se zúčastnilo 75 dětí, rozdělených do různých věkových kategorií.

         Jako první se do závodu zapsali chlapci ročníku 2007 a mladší, kteří se výkonnostně porovnávali na prostných, přeskoku , skoku do dálky a člunkovém běhu. První místo v tomto věkovém zařazení obsadil Kryštof Mrázek z oddílu TJ MAS Sezimovo Ústí, 2.místo obsadil Honzík Ondřej z oddílu Sokol Milevsko a na 3.pozici skončil Šmíd Michal z oddílu TJ MAS Sezimovo Ústí.

         Kluci ročníku 2005 – 2006 absolvovali stejné disciplíny jako jejich mladší kolegové. Zlatou medaili za nejlepší výkon si odnesl Straka Roman z oddílu SG Pelhřimov. Druhé místo obsadil Samec Vlastimil z oddílu TJ MAS Sezimovo Ústí a ze stejného týmu byl i bronzový Maršík Jiří.

         Děvčata ve všech kategoriích závodila na kladině a prostných, tyto dvě disciplíny byly doplněny o člunkový běh. Ročník 2007 tzv. „Mimi“ ovládla Jelínková Karolína z oddílu Sokol Brno I.. Druhé místo obsadila Válová Valentýna taktéž z brněnského oddílu a na 3.pozici skončila Jarošová Barbora z Jindřichova Hradce.

         Kategorii žákyň 2006 ozdobila zlatou medailí brněnská Tkáčová Sofie, když předstihla stříbrnou Opelíkovou Veroniku z oddílu TJ Chropyně o 0,160 bodu. Bronzová medaile se pak stěhovala do oddílu KSG Rosice, kterou vybojovala Hajdinová Karolína.

         Mladší žákyně ročník 2005 byl záležitostí brněnských závodnic. 1. místo Průšová Tereza a 2.místo Trnková Lucie obě z již zmiňovaného Sokola Brno I. Bronzový kov pak visel na krku Podlahové Adély z oddílu TJ MAS Sezimovo Ústí.

         Starší žákyně ročníku 2004 ovládla Chmelová Kateřina z oddílu KSG Moravská Slavie. Stříbrnou medaili na druhé pozici získala Vratišovská Zlatka z oddílu SG Pelhřimov. 3.místo pak obsadila Zaňáková Eliška z TJ Loko Veselí nad Lužnicí.

 

KOMPLETNÍ VÝSLEDKY ZDE:

Vysledky-Podzimni zavod 27.10.2012-ZACI.xls

 

Vysledky-Podzimni zavod Pelhrimov 27.10.2012-ZAKYNE.xls

 

 

Náhledy fotografií ze složky PODZIMNÍ ZÁVOD

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2023 >>