Jdi na obsah Jdi na menu
 


PODZIMNÍ TROJBOJ PELHŘIMOV

 

PODZIMNÍ TROJBOJ PELHŘIMOV
 
         Pelhřimovská hala byla v sobotu 30.10.2010 svědkem „Podzimního trojboje“ . Gymnastky z Vysočiny, Jižních Čech, Prahy , Domažlic, Poděbrad, Kolína a Moravské Slávie Brno se předvedla ve čtyřech kategoriích, přičemž v kategorie ročníku 2000-2001 měla nejvíce účastnic. Celkově se ve všech kategoriích představilo 80 dívek.
        Naše závodnice ročníku 2004 byly hodně vidět. Hned v prvním sledu trio gymnastek našeho oddílu se umístilo v první desítce. Naše jedna z nejtalentovanějších svěřenkyň Zlatka Vratišovská obsadila 3.místo. Nejmladší závodnice Kateřina Tůmová zacvičila nejpoutavější kladinu a umístila se na 5.místě. Bětka Rousková vybojovala 8.místo. 11.příčka připadla Šálkové Vendulce a Klárka Říšská se umístila na 13.místě.
        V druhém sledu závodila také 4 pelhřimovská děvčata. Pohledná a gymnasticky dobře zvládnutá sestava na kladině Karolíny Šafratové, byť dva pády jí stáli umístění v první desítce, stačili jen na 11.místo. Anička Malinková zacvičila nejlépe prostná a obsadila 14.místo. Anička Dohnalová se umístila na pěkném 16.místě a nakonec poslední ze čtyřky děvčat Natálka Plešáková skončila na 19.místě.
        Třetí sled a ročník 2002, bohužel bez pelhřimovského obsazení, vyhrála Aneta Kmetíková z Domažlického oddílu. Gymnastky z Domažlic byly velice úspěšné na pelhřimovských závodech.
         Poslední sled v zastoupení ročníků 2000-2001 se stal jasnou záležitostí, když oddíl TJ Sokol Domažlice obsadil hned první čtyři příčky. Pelhřimovské Lucii Jiříkové zbylo 5.místo neboť jí pád z kladiny o kousek odvál medailové pozice. Elišce Haškové se v domácím prostředí moc nedařilo a tak se umístila na 21.místě.
 
Děvčata čeká příští týden 6.10.2010 Mikulášský závod ve dvojboji v Sezimově Ústí.
 
 
 
 
Poděkování:
 
 Děkujeme  za podporu města Pelhřimov a všem rodičům kteří se podíleli na přípravě a organizaci závodů.  

bez-nazvu.jpg

 
 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2023 >>