Jdi na obsah Jdi na menu
 


MISTROVSTVÍ České Republiky BRNO

 

V sobotu 11.-12.6.2011 se konalo Mistrovství České republiky ve sportovní gymnastice, byl to vrcholný závod celé sezóny pořádaný v Brně místním oddílem Sokol Brno I. Soutěžilo se ve všech věkových kategoriích a účast byla velice hojná i o tom svědčí 200 přihlášených a dobře připravených závodnic z celé ČR.

            Starší žákyně byly velice vyrovnané, ale bohužel bez valného úspěchu pro nás, jelikož v kategorii nemáme žádnou reprezentantku, tak i pro naše blízké okolí. 18.místo obsadila Štufková Tereza a 29.místo Kešnarová Barbora (obě Jindřichův Hradec)

            Nejvíce nás zajímal kategorie náročnější, a to Žákyně A, kde se snažila o perfektní výkon Lucie Jiříkova (oddíl SG Pelhřimov). Tentokrát se však štěstíčko od Lucie trochu odvrátilo a i když prošla nářadí jako jsou prostná,bradla,přeskok na výbornou, tak jí dva pády z kladiny odsunuli až na 20.příčku. Výkon Jiříkové byl v této konkurenci příslibem do budoucna,  kde se za rok můžeme dočkat jejího boje o medaily.

            Město Pelhřimov již nemělo žádné želízko v ohni, nicméně naše jihočeské kolegyně si vedli velice dobře. V Žákyních B obsadila skvělé 4.místo obsadila Lapková Tereza ( Sezimovo Ústí) a o největší úspěch se zrodil v Juniorkách B kde si bronzovou medaili za 3.místo odnesla Blafková Kristína (Sezimovo Ústí).

Kompletní výsledky jednotlivkyně BRNO

 
 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2023 >>