Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mistrovství České Republiky Brno 26.11.2011

Dne 26.11.2011 se konalo Mistrovství České Republiky ve sportovní gymnastice žen. Pořadatelem letošního ročníku se stalo město Brno. Gymnastky ze všech koutů naší země se utkaly ve třech kategoriích a to jak v družstvech, tak i v závodě jednotlivkyň.

            V kategorii II.ligy závodilo 20 družstev a zvítězilo družstvo Sokol Kampa Praha. Jihočeské gymnastky oddílu TJ Merkur České Budějovice skončily na 4.příčce, když se kvartetu ve složení Novotná, Blažková, Imbrová a Černá nepovedlo zacvičit bez chyby na kladině a tak přišly o bronzovou medaili.

V jednotlivcích vyhrála Hana Machková  z oddílu Sokol Hradec Králové

            I.ligy se zúčastnilo a bojovalo o prvenství 7 družstev. Oddíl Sokol Brno I., ve kterém hostuje pelhřimovská Lucie Jiříková, obsadil o pouhou desetinu bodu 2.místo za oddílem Sokol Kampa Praha.

Jiříková předvedla velice kvalitně a bezchybně provedené sestavy nižších obtížností a tak skončila v jednotlivcích na úspěšném 8. místě. Tímto umístěním se výrazně podílela na již zmiňovaném úspěchu celého týmu. Výhru vybojovala Tereza Schusterová z oddílu AC Sparta Praha.

Extraliga přinesla krásnou podívanou, kterou korunovali závodnice brněnského Sokola, když o více než 15 bodů zvítězily před závodnicemi z oddílu Bohemians Praha.

Celkově zvítězila Kristýna Pálešová reprezentující Sokol Brno I.

Lucii Jiříkovou čekají ještě letos dva závody v barvách brněnského Sokola, jedním je Sokolský závod v Praze a druhým je Krumlovský zvoneček.

 

Výsledky :

extraliga_vysl.xls

I.liga_vysl.xls

II.liga_vysl.xls

 

 

 
 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2023 >>