Jdi na obsah Jdi na menu
 


II. ročník Memoriálu Zuzany Hartlové

11. 4. 2010









V neděli pořádal oddíl SG Pelhřimov II.ročník Memoriálu Zuzany Hartlové. 
Závod se konal pod záštitou podpory města Pelhřimova.   ( http://www.mupe.cz/user_data/_rozvoj_mesta/index.html )
Závodnic se tentokrát přihlásilo 170  z celé republiky.  Závod proběhl velice hladce i přes nápor dětí , nejvíce účastnic bylo v kategorii Mladších žákyň  ( 65 ). 

V kategorii MIMI žákyně si vedly pelhřimovské začínající gymnastky velice dobře  -   na 6.místě skončila Rousková Alžbětka,10.místo  a 11.místo obsadila Šafratová Kája a Vratišovská Zlatka.  Na  14.místě skončila  nejmladší účastnice závodu Karolínka Tůmová,  , 16.místě  Dohnalová Anička a 18.místě  Říšská Klárka.

 kategorii Mladší žákyně skončila 31..Holkupová Lucie, 52.Plešáková Natálie , 53.Malinková Anna a  56. Šnicerová Nela. 

 Ve starších žákyních jsme měli tři závodnice:   Lucie Jiříková skončila na 3.místě  - škoda pádu na kladině ,  uteklo jí tak 1.místo. Další Eliška Hašková skončila na 21.místě a hned za ní Kája Zachová. 

ávod se velice vydařil závodnice  i  trenéři  byli spokojeni.
Naše  děvčata čekají  nyní  závody ve Veselí nad  Lužnicí  a   Znojmě.

 

1.foto Lucie Jiříková  3. místo

2.foto  Nejmladší závodnice MIMI žákyně

3.foto  Mladší žákyně   -  Holkupová, Malinková a Plešáková

Článek z novin:

Oddíl SG Pelhřimov pořádal II. ročník Memoriálu Zuzany Hartlové 
Středa, 14 duben 2010

Dne 11. dubna 2010 pořádal oddíl SG Pelhřimov II. ročník Memoriálu Zuzany Hartlové. Závodnic se tentokrát přihlásilo 170, a to z celé republiky. Za účasti organizátorů oddílu závod proběhl velice hladce i přes tento nápor. Závodilo se od rána až do šesti hodin odpoledne. Nejvíce účastnic bylo v kategorii mladších žákyň, kolem 65, také juniorky dorazily, ovšem zástupkyně kategorie žen byla pouze jedna. V kategorii MINI žákyně si vedly pelhřimovské začínající gymnastky velice dobře. Na 6. místě skončila Rousková Alžbětka, 10. místo a 11. místo obsadila Šafratová Kája a Vratišovská Zlatka.Váš prohlížeč možná nepodporuje zobrazení této zprávy.

O něco dále, ale ne však poslední, skončila nejmladší účastnice ročníku 2005 Karolínka Tůmová (14. místo), 16. místo  obsadila Dohnalová Anička a 18. místo Říšská Klárka.

V další kategorii, což  jsou mladší žákyně, skončila 31. Holkupová Lucie, 52. Plešáková Natálie, 53. Malinková Anna a 56. Šnicerová  Nela. Ve starších žákyních byly tři závodnice - Lucie Jiříková, skončila na 3. místě (škoda pádu na kladině, uteklo jí tak 1. místo), další Eliška Hašková skončila na 21. místě a hned za ní Kája Zachová. Takže závod se velice vydařil a všichni, jak závodnice, tak trenéři, byli spokojeni. Děvčata čekají další závody ve Veselí nad Lužnicí a ve Znojmě.


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

výsledky Memoriálu 2010

(Nejtková, 27. 4. 2010 16:26)

Kde bych našla výsledkové listiny, na nichž by byly známky z jednotlivých nářadí? Prosím odpověď na blanka.nej@gmail.com

 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2023 >>