Jdi na obsah Jdi na menu
 


"Mikulášský pohár" Tábor

 

         V sobotu 6.listopadu se konal na palubovce táborské haly „Mikulášský pohár“ pořadatelem závodu byl oddíl Spartak Sezimovo Ústí, který precizně z organizoval gymnastický dvojboj.
         Pelhřimovské gymnastky dorazily do Tábora, aby předvedli své dovednosti ve třech věkových kategoriích. Kategorie ročníku 2004 nám dělá velkou radost, protože velice talentovaný a schopný i proto se blýskla opět krásným výkonem Zlatka Vratišovská, která vybojovala 6.místo. Jen o tři místa za ní, tudíž na 10.pozici, se umístila naše nejmladší svěřenkyně Karolínka Tůmová. Další dvě pelhřimovské gymnastky nebyli výsledkově nějak oslnivě vidět, ale sympatickým i výkony se umístily v první dvacítce a to na 14.příčce Bětka Rousková a na 17.místě Vendulka Šálková.
         Kategorie mladších žákyň byla velice vyrovnaná a zásobená kvalitními závodnicemi z celé České republiky. Kvarteto pelhřimovských gymnastek se zaleklo hlavně poměrně vysoké kladiny a to se projevilo i na výkonech. Po pádech z tohoto nářadí se na 17.místě umístila Natálie Plešáková .O pár desetin bodu za Natálií, a to na 18. místě dokončila závod Karolína Šafratová. Kulaté 20.místo obsadila Anička Malinková. Poslední z našeho kvarteta Anička Dohnalová se prezentovala výkonem, který bohužel stačil jen na 22. pozici.
         Starší žákyně se nechtěly nechat zahanbit mladší kategorií a tak šla na hranici možných sil a těch nejlepších výkonů. Dvojboj, který obsahoval bradla a prostná byl velikou výzvou pro náš největší talent v této kategorii Lucii Jiříkovou. Lucie potvrdila, že jí tyto dvě disciplíny sedí a po precizním výkonu na bradlech a téměř bezchybné sestavě na prostných po zásluze obsadila 1. místo. Eliška Hašková ukázala, že se postupně lepší a po dvou závodech kde skončila až v druhé desítce, se konečně prosadila a obsadila 13.místo.     
 
 
 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2023 >>